Last Minute & Arrangementen

Boekt u op de dag van aankomst, dan ontvangt 10% korting.
Voor een verblijf langer dan 3 nachten ontvangt u 10% korting op uw logies.
Deze acties zijn het hele jaar geldig en is van toepassing op alle 3 de locaties. Geef bij voorkeur uw reservering door per email

Arrangementen

Ster Logies Leeuwarden biedt u arrangementen op maat! Voor het hele gezin, culinair genot en ontspanning. Kortom: Arrangementen voor levensgenieters van alle leeftijden.

Het Friese Hamam arrangement

Opwarmen in de Rhassoul, een totale lichaamspeeling, een zeepwassing met pure olijfzeep en kruiden, een uitgebreide hammam massage, haarmasker en natuurlijk heerlijk relaxen in het Oosterse badhuis. Bij Wellness Instituut Lucia en Ster Logies Leeuwarden weten ze hoe je weer helemaal tot rust komt. Wat dacht je van een eucalyptus-stoombad en een kopje muntthee?

Het film en diner arrangement

Eerst heerlijk genieten van een 3 gangen diner bij de De Walrus en vervolgens heerlijk kunt uitbuiken in de bioscoop tijdens het bekijken van de nieuwste films. Dan is de keuze dan u. Nog even de stad in of direct naar het verblijf om daar lekker verder te ontspannen.

Culinaire arrangement

Dit jaar staat Leeuwarden in het teken van Hoofdstad van de Smaak. De keukenbrigade van Us Heit laat u genieten van ambachtelijke, originele gerechten met regionale producten. Pure smaak in combinatie met eerlijk en lekker eten uit de eigen omgeving.

Check beschikbaarheid